Ευχαριστούμε πολύ τους 400 συμπολίτες μας που μας τίμησαν στην Παρουσίαση του Προγράμματός μας και των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

Η ανταπόκριση του κόσμου της Ηλιούπολης στο κάλεσμά μας ήταν συγκινητική! Η αίθουσα του Δημοτικού Αναψυκτηρίου αποδείχθηκε εξεραιτικά μικρή, με πολύ κόσμο να μένει απ’ έξω.

Παρουσιάσαμε τις Αρχές & Κατευθύνσεις του Προγράμματος της Δημοτικής μας Κίνησης, αλλά και την ομάδα με την οποία θα προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε. Συμπολίτες έντιμους, νέους & έμπειρους, γνώστες των προβλημάτων, αγωνιστές, με αναγνωρισμένη επαγγελματική, επιστημονική και κοινωνική πορεία στην Ηλιούπολη.

Μια δημιουργική σύνθεση ανθρώπων, ένα ψηφοδέλτιο δουλειάς και όχι εντυπώσεων, με στόχο να κάνουμε την Ηλιούπολη και πάλι μια Πόλη Ανθρώπινη.

Όπως ανέπτυξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Παπαδάτος, θέτουμε στην κρίση των δημοτών «ένα αναλυτικό κείμενο προγραμματικών θέσεων, (16 θεματικών αξόνων) με πρόσημο προοδευτικό και ριζοσπαστικό. Ένα πρόγραμμα, όχι στατικό, αλλά που θα είναι σε διαρκή διαβούλευση με τους κατοίκους της πόλης. Ένα πρόγραμμα που αφουγκράζεται το σήμερα, οραματιζόμενο όμως το αύριο της Ηλιούπολης».

Γιατί η πόλη μας χρειάζεται νέες υποδομές. Έργα λειτουργικά. Ωφέλιμα για όλους. Με προοπτική. Με τεκμηρίωση της σκοπιμότητας και της βιωσιμότητάς τους. Με στόχευση στην προσφορά τους στην κοινωνία και όχι στην απλή, ονομαστική απορρόφηση πόρων.

Βίντεο από την εκδήλωση

Είσαγωγική Ομιλία

Παρουσίαση Προγράμματος

Παρουσίαση Υποψηφίων

Φωτογραφίες από την εκδήλωση