Η Δημοτική Κίνηση “ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη” ευχαριστεί τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισσες που μας στήριξαν στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση. Επίσης, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους της δημοτικής μας κίνησης για τον αγώνα που όλοι μαζί δώσαμε.

Είναι γεγονός ότι από αυτή τη μάχη προέκυψε ένα κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Όμως, η δημοτική μας κίνηση με θεσμικό και δημοκρατικό τρόπο θα βγάλει τα ορθά συμπεράσματα έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη το καλύτερο. Είμαστε μια δημοτική κίνηση με παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Όσον αφορά την πολιτική μας τοποθέτηση για την εκλογική αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή μεταξύ των δύο πρώτων παρατάξεων, δεν δίνουμε κατεύθυνση ψήφου στους συμπολίτες που μας ψήφισαν διότι θεωρούμε ότι έχουν ελεύθερη βούληση, γνώση και κριτήριο να επιλέξουν.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα είμαστε πρωτοπόροι για την υπεράσπιση των συμφερόντων της πόλης μας με βάση φυσικά και το πρόγραμμα μας. Θα επιδιώξουμε προγραμματικές συγκλίσεις όπου χρειάζεται με διαφάνεια χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και χωρίς να μπούμε σε κρυφά παζάρια, άλλωστε τόσα χρόνια το ήθος της παράταξης αυτής δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν, ούτε από τους αντιπάλους της.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 29/05/2019