Xόρτη Σταυρούλα του Ιωάννη

Γεννημένη στον Πειραιά από πατέρα Λευκάδιο και μάνα Κρητικιά επέλεξα την Ηλιούπολη για μόνιμη κατοικία μου από το 1981.

Απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών σε δύσκολους χρόνους, με αντιδικτατορική δράση, διορίστηκα στη μέση εκπαίδευση το 1977. Επί 24 χρόνια δίδαξα σε σχολεία της πόλης μας και τα τελευταία 8 χρόνια ήμουν διευθύντρια στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης. Υπήρξα παράλληλα υπεύθυνη θεατρικής παιδείας παρουσιάζοντας θεατρικές παραστάσεις στα μαθητικά φεστιβάλ της πόλης μας καθώς και υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Εκλεγμένη για χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο στο χώρο των καθηγητών (Ζ ΕΛΜΕ), συμμετείχα σε εκπαιδευτικά και συνδικαλιστικά συνέδρια της ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ασχολούμαι από το 1994 με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και υπήρξα από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» το 2002. Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος το 2009 στη θέση του αειμνήστου Κώστα Κονδύλη.

Διετέλεσα κατά διαστήματα: Μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Οργανισμού, του Πολιτιστικού Κέντρου, της Επιτροπής Παιδείας, του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, του ιδρύματος ΤΑΒΙΘΑ.

Από το 2010 ασχολούμαι παράλληλα με το ερασιτεχνικό θέατρο με καθοδήγηση από αξιόλογους ηθοποιούς – σκηνοθέτες της πόλης μας, έχοντας στο ενεργητικό μου όμορφους ρόλους που έδωσαν και μια άλλη διάσταση στη ζωή μου.

Παράλληλα και κύρια, χαίρομαι για τα παιδιά και τα εγγόνια μου που αξιώθηκα να έχω στη ζωή μου.

Κινούμενη πάντα στον Ριζοσπαστικό Προοδευτικό χώρο και χωρίς αρχηγικές τάσεις, στηρίζω υποψήφιους όλα τα χρόνια που θεωρώ ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για μια προοδευτική, έντιμη και διαφανή διοίκηση στην πόλη μας, με όραμα και πρόγραμμα δράσης.

Για μια ακόμα λοιπόν φορά, ως ενεργός πολίτης, θεωρώ χρέος μου να στηρίξω μια νέα υποψηφιότητα, ενός νέου αξιόλογου συμπολίτη μας που διακρίνεται για την παιδεία του, την επιστημονική του κατάρτιση, το ήθος, την γνώση του για τα θέματα της πόλης και την διάθεση του να παλέψει με εντιμότητα για να γίνει η πόλη μας λειτουργική και ν αποκτήσει την ταυτότητα που της λείπει.

Αυτός είναι ο Θοδωρής Παπαδάτος και είμαι απόλυτη!