Τρικούπης Βασίλης

Γεννήθηκα το 1999 και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη.

Είμαι τελειόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με εστίαση σε ζητήματα Τουρκίας, Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής καθώς και τη διαχείριση προγραμμάτων. Μιλώ Αγγλικά και Τουρκικά.

Εργάζομαι από το 2017 με σημαντική εμπειρία στη λιανική πώληση και την προώθηση προϊόντων, την έρευνα αγοράς και την εστίαση. Έχω εργαστεί επίσης και στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ ως συνοδός ατόμου με αναπηρία. Στην εστίαση εργάζομαι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ενώ απασχολήθηκα και στη διανομή. Παράλληλα εργάζομαι και στον κλάδο των υπηρεσιών.

Με τα αυτοδιοικητικά της πόλης καταπιάνομαι ενεργά τα τελευταία πέντε χρόνια με τη συμμετοχή μου σε δημοτική παράταξη και τη συχνή ενημέρωση για τα τοπικά ζητήματα. Τελευταία συμμετέχω και σε τοπική συνέλευση πολιτών με ποικίλη πολιτική και πολιτιστική δραστηριότητα σχετικά με το βουνό μας, τον Υμηττό, τη διασφάλιση των δημοσίων χώρων και των χώρων πρασίνου.

Οραματίζομαι μια πόλη κατά το δυνατόν ανθρώπινη, προσβάσιμη και ασφαλή για ανθρώπους, ζώα και περιουσίες με οργάνωση και σχέδιο. Σχέδιο που θα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες των λιγότερο προνομιούχων και ιδιαίτερα των ατόμων με αναπηρίες.

Στην προσπάθεια για αναγέννηση της πόλης οι νέοι δεν μπορούν να λείπουν. Η δημοτική αρχή οφείλει να τους ενσωματώνει στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων ουσιαστικά και διαρκώς μέσα από εμπεδωμένες διαδικασίες και όχι με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα όπως φάνηκε τα τελευταία χρόνια.

Ζητώ τη στήριξη σας για να ακουστεί μία ακόμα νέα φωνή στο Δημοτικό μας Συμβούλιο. Στηρίζουμε Θοδωρή Παπαδάτο!