Πανοτόπουλος Χαράλαμπος

Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη το 1975. Σχεδόν όλες οι παιδικές μου αναμνήσεις είναι συνυφασμένες με τη γειτονιά που μεγάλωσα, όταν το Δημοτικό Αναψυκτήριο ήταν δασάκι, το Ειδικό Σχολείο ήταν Σχολείο του παπά και στο προαύλιό του τρώγαμε τα γόνατά μας παίζοντας μπάλα και το 3ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο ήταν ένα γκρέμνο γεμάτο μαργαρίτες. Αυτό που παραμένει το ίδιο φαντασμαγορικό είναι το ηλιοβασίλεμα από τη γωνιά της γειτονιάς μου.

Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός BsC και εργάζομαι ως προγραμματιστής εργαλειομηχανών CNC στη βιομηχανία αλουμινίου.

Πρόσφατα επιλέχτηκα να φοιτήσω στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένα Βιομηχανικά Συστήματα Παραγωγής», που συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Kingston University.

Το 2016-17 διετέλεσα σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, ενώ το 2018-19 είχα την τιμή να διοικήσω το Γ.Ν. Θήρας, το οποίο εγκαινίασε ο Αλέξης Τσίπρας το 2016.

Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ιστορικής Δημοτικής Κίνησης Ηλίου-Πόλις, στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Παπαδάτο, έναν νέο άνθρωπο και καταξιωμένο επιστήμονα, με βαθιά γνώση των θεμάτων της πόλης μας και κυρίως με όραμα να γίνει μία σύγχρονη πόλη, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών.