Λίγκα Εύη

Γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει στην Ηλιούπολη από τα μαθητικά της χρόνια με τον, επίσης, Ηλιουπολίτη σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Φοίτησε στο 1o Λύκειο Καρέα, ενώ είναι απόφοιτος του ΕΚΠΑ με βαθμό Λίαν Καλώς. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Τα τελευταία 12 χρόνια εργάζεται ως βοηθός δικηγόρου σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, ασχολούμενη με θέματα εμπορικού & εταιρικού δικαίου.

Ως εργαζόμενη μητέρα αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες της σύγχρονης γυναίκας, που αναλαμβάνει να επιτελέσει ταυτόχρονα πολλαπλούς ρόλους προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον. Μέλημά της να πολεμήσει αντιλήψεις που συνεχίζουν να θέλουν τη γυναίκα, μακριά από προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες. Μέσα από την Αυτοδιοίκηση, φιλοδοξεί να συνδράμει ενεργά στην αναβάθμιση του ρόλου της γυναίκας ως δυναμικής κι ανεξάρτητης, που της δίνεται χώρος να υποστηρίζει τις πολλαπλές της ταυτότητες.

Αγαπώντας την Ηλιούπολη, επιθυμεί να καταβάλει μαζί με τους συμπολίτες της κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνει η πόλη μας ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον για τα παιδιά της.