Θοδωρής Παπαδάτος – Νέος Επικεφαλής & Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Η πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» επικύρωσε το αποτέλεσμα των εκλογικών διαδικασιών, αναδεικνύοντας τον Θοδωρή Παπαδάτο ως νέο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης και Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Παράλληλα, νέα συντονίστρια της Δημοτικής Κίνησης Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη αναδείχθηκε η Δανάη Κωνσταντινοπούλου.

Αναλυτικά η κατανομή αρμοδιοτήτων των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής:

  1. Δανάη Κωνσταντινοπούλου – συντονίστρια
  2. Γιάννης Αποστολόπουλος – υπεύθυνος τύπου/επικοινωνίας
  3. Κώστας Δήμος – υπεύθυνος τύπου/επικοινωνίας
  4. Άκης Ρηγάτος – υπεύθυνος διαχείρισης διαδικτυακών μέσων
  5. Χρυσούλα Κολομβούνη – ταμίας
  6. Χρήστος Κοκοτίνης – δημοτικός σύμβουλος, μέλος
  7. Λίτσα Χατζηγούλα – μέλος
  8. Λάμπρος Παπαδημητρίου – μέλος
  9. Μπάμπης Πανοτόπουλος – μέλος

Αναπληρωματικά μέλη:

  1. Παναγιώτης Πατσαβός
  2. Λίλη Γαλιατσάτου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,

Στις ίδιες Αξίες, Αρχές και με το ίδιο Όραμα για την Κοινωνία, την Πόλη, το Περιβάλλον, τα οποία με ανιδιοτέλεια υπηρετήσαμε, έχοντας ως παρακαταθήκη τους αγώνες και τα έργα των ιστορικών στελεχών της Δημοτικής μας Κίνησης και των κινήσεων πολιτών με τις οποίες ανέκαθεν συμπορευόμαστε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,

Και καλούμε σε δημοκρατικό διάλογο, ώστε να συνδιαμορφώσουμε προγράμματα και όρους, για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα συσσωρευμένα προβλήματα και τα ζητήματα της νέας εποχής, πρωτοπορώντας και διαμορφώνοντας θέσεις και απόψεις στην τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης..

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε τους συμπολίτες μας σε διευρυμένη, ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής μας Κίνησης την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 134 & Σοφοκλή Βενιζέλου 100, Ηλιούπολη).

 Το βιογραφικό του Επικεφαλής και Υποψηφίου Δημάρχου, Θοδωρή Παπαδάτου:

O Θοδωρής Παπαδάτος γεννήθηκε το 1990 στην Ηλιούπολη. Είναι Δικηγόρος Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Παρισιού και Οξφόρδης. Στο παρελθόν εργάστηκε στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως εμπειρογνώμων σε θέματα ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου. Δραστηριοποιήθηκε από νεαρή ηλικία στα κοινά της Ηλιούπολης, ενώ έχει συμβάλει αποφασιστικά στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, σε σύμπλευση με κινήσεις πολιτών και ιστορικά αυτοδιοικητικά στελέχη της πόλης.

Έχει πλούσια ακαδημαϊκή και επαγγελματική δράση, έχοντας ήδη σημαντικές θέσεις ευθύνης και επιτυχίες στον δικηγορικό στίβο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Ηλιούπολη.