Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ακτινολογικό Συγκρότημα ΠΕΔΥ Ηλιούπολης

Ικανοποιείται το αίτημα των κατοίκων της Ηλιούπολης και του Διευθυντή του ΠΕΔΥ - Μ.Υ. Ηλιούπολης, για την προμήθεια καινούριου Ακτινολογικού Συγκροτήματος. 
Υπενθυμίζουμε ότι το αίτημα αυτό είχε εκφράσει ο Διευθυντής του ΠΕΔΥ - Μ.Υ. Ηλιούπολης στην εκδήλωση για την Υγεία της Δημοτικής Κίνησης ΗΛΙΟΥ-Πόλις, τον Ιούλιο, με ομιλητές τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του Υπουργείου Σταμάτη Βαρδαρό και στηρίχθηκε ένθερμα από τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης, Χρήστο Κοκοτίνη. 
Η προμήθεια του νέου Ψηφιακού Ακτινολογικού Συγκροτήματος του ΠΕΔΥ - Μ.Υ. Ηλιούπολης, είναι μέρος του προγράμματος αναβάθμισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, το οποίο με απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Αττική 2014-2020". 
Ευχαριστούμε θερμά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και την υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρυσάνθη Κίσκηρα, γι' αυτό το σημαντικό βήμα αναβάθμισης της Δομής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της πόλης μας και συνεχίζουμε να διεκδικούμε περαιτέρω αναβάθμισή της, τόσο σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Δημοτική Κίνηση: “Ηλίου-πόλις, Ανθρώπινη πόλη”

Τα νεότερα...
Πρόσφατες εκδηλώσεις...