Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Ολοκληρώθηκαν  με  ιδιαίτερη  επιτυχία οι εκδηλώσεις του «3ου Φεστιβάλ Πολιτισμού και Αλληλεγγύης» που διοργάνωσε η Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» με σκοπό τη στήριξη του Δικτύου Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-πόλις.
 Μέσα από τις πολύμορφες πολιτιστικές δράσεις του φεστιβάλ απολαύσαμε ξεχωριστές δημιουργίες τέχνης και πολιτισμού, ιδιαίτερα ζωογόνες στην δύσκολη περίοδο της κρίσης, των στερήσεων, της ανασφάλειας και του φόβου που βιώνουμε. Κυρίως όμως δόθηκε η δυνατότητα  να εκφραστεί έμπρακτα η αλληλεγγύη του ενός προς τον άλλο και ιδιαίτερα προς συμπολίτες μας που ταλαιπωρούνται από αδυναμία για την κάλυψη και των πιο στοιχειωδών αναγκών τους σε είδη πρώτης ανάγκης –τρόφιμα και φάρμακα.
 Σ’ αυτόν τον  μήνα  πολιτιστικής δημιουργίας και ανθρώπινης αλληλεγγύης ήταν πολύτιμη η δική σας  συμβολή και συνεργασία, για την οποία θα θέλαμε εγκάρδια να σας ευχαριστήσουμε.
Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και ευελπιστούμε μέσα από ανάλογες πρωτοβουλίες να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά, αναδεικνύοντας και την δική σας διαχρονική προσφορά, μέσα από την πλούσια δράση σας .

Για την Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη»
Χρήστος Κοκοτίνης

Πρόσφατες εκδηλώσεις...