Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Εκδήλωση του Δικτύου Αλληλεγγύης για το παιδικό βιβλίο

Φίλοι και φίλες,

Το "ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΛΙΟΥ-πόλις" διοργανώνει την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Αγγελικής Φωστίνη  "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ"

Την Κυριακή 10 Ιουνίου & ώρα 19:00 στα γραφεία μας Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Ηρακλείτου 1 στην Ηλιούπολη.
Θα είναι μεγάλη χαρά για μας να παρευρέθητε μαζί με τα μικρά παιδιά που αγαπάτε  και  να παρακολουθήσουμε μαζί την μουσικοθεατρική - και όχι μόνο- αυτή παρουσίαση.
Συμμετέχουν οι : Αλεξάνδρα Κόνιακ, Χρίστος Σερενές, Γιώργος Ματιάμπα και φυσικά η συγγραφέας.
Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει ακουστικό  live με την Αλεξάνδρα Κόνιακ και τον Χρίστο Σερενέ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

 

«Το ποτάμι που ενώνει»
Δυο μεριές της γης, δυο φυλές και ανάμεσά τους ένα ποτάμι. Ούτε μικρό μα ούτε και μεγάλο. Θαρρώ αν πάρεις φόρα, τρέχοντας, με μια μεγάλη δρασκελιά, μπορείς να το περάσεις. Το ποτάμι τους χωρίζει! Δυο παιδιά  και μια μπάλα γίνονται η γέφυρα για να έρθουν κοντά άνθρωποι, ζώα και πουλιά. Κι ένα χάρτινο καράβι μας θυμίζει πως όλοι μπορούν να ταξιδεύουν μέσα του αρμονικά.

Αφήγηση με ζωντανή μουσική, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μαραγκού, από τη συγγραφέα του βιβλίου Αγγελική Φωστίνη, την Αλεξάνδρα Κόνιακ, τον Χρίστο Σερενέ και τον Γιώργο Ματιάμπα.

 

Συντελεστές

Συγγραφέας: Αγγελική Φωστίνη

Εικονογράφηση: Αθανασία Νικολαϊδου

Μουσική/Πιάνο: Χρίστος Σερενές

Στίχοι: Αγγελική Φωστίνη

Φωτισμοί: Νίκος Μαραγκός

Αφήγηση/ Τραγούδι : Αγγελική Φωστίνη, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Γιώργος Ματιάμπα, Χρίστος Σερενές

Εκδόσεις: ΚΑΜΠΥΛΗ

 

Ακουστικό Live με την Αλεξάνδρα Κόνιακ και τον Χρίστο Σερενέ

 

Ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα με τη μορφή ρεσιτάλ ¨πιάνο- φωνή" γεμάτο συγκίνηση, χιούμορ, κέφι και τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει. Η Αλεξάνδρα Κόνιακ, μία από τις πιο εντυπωσιακές φωνές της νέας γενιάς, μας παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά "Λαχείο", που κυκλοφορεί από την Polymusic και υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη ακουστική εμπειρία. Μαζί της, ο πιο στενός της συνεργάτης και συνθέτης των τραγουδιών της, Χρίστος Σερενές, που αγκαλιάζει δεξιοτεχνικά κάθε ερμηνευτική της πτυχή. 

 

Πρόσφατες εκδηλώσεις...